Надупени картофи

Гости: Руслан Мъйнов и Ненчо Илчев
Източник: Бон Апети
Дата: 09.02.2008
Надупени картофи
 
Необходими продукти:
1 кг картофи
100 г кашкавал
100 г сирене
50 г краве масло
2-3 щипки кимион
черен пипер и сол на вкус
олио за намазване



Начин на приготвяне:
1
Надупени картофи
Картофите се обелват и се нарязват на половини.
2
Надупени картофи 2
Подреждат се с равната част надолу в намазнена тава.
3
Надупени картофи 3
Между тях се слагат парченца масло.
4
Надупени картофи 4
Подправят се със сол, черен пипер и кимион.
5
Надупени картофи 5
Сипва се вода, колкото да покрие дъното на тавата.
6
Надупени картофи 6
Картофите се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна. Когато са готови, се поръсват с кашкавал и сирене и се запичат още няколко минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: