Нахутени кюфтенца

Дата: 25.05.2015
Източник: Илина
ТИТЛА: Чирак
Нахутени кюфтенца
 
Необходими продукти:
400 г нахут (от консерва)
2-3 стръка копър
2 стръка пресен лук
подправки на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нахутът се отцежда и се пасира заедно с другите продукти.
2
От получената смес се оформят кюфтенца и се пекат в тава, застлана с хартия за печене, за 10-15 минути в загрята на 200 градуса фурна.


Съвет:
Сервират се със свежа салата и млечен сос.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

16.05.2016
Много бърза, лесна и вкусна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


207 ДУШИ ОНЛАЙН
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта