Погача със сирене
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2015 И при мен хлябът се получи малко мокър по средата, като спазих всички съотношения на продуктите и начина на печене. Като изключим това, изпечената част беше хубава и вкусна.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2015 Благодаря за съвета!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2015 Благодаря за съвета!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2015 Анна, Мартина, следващият път опитайте да изпечете хляба без включен вентилатор и за по-дълго време.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 Нещо не можах да се справя с печеното на този хляб,от вън се препече,от вътре стана суров почти.Някой може ли да каже как да го изпека.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...