Ризото с калмари и тиквички
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много сте ми симпатични, но този път с новозеландските миди експеримента се получи малко аматьорска работа. Не че не става за ядене (нали все пак не е прегорено), но е малко подигравка с този първокласен продукт (новозеланските миди Green Lipped Mussels). Получи се "парагвайски миш-маш с хайвер,трюфели и овнешко". Много вкусове за нищо и тази медуза от меките хлебчета? За да се насладите на мидите без да убивате вкуса им е необходим само лек сос . Сервират се с черупките и препечен хляб отстрани. "Връзва" се страхотно с новозеланското винo "Oyster Bay"- Sauvignon Blank. Обикновено не се сервират като основно ястие. Иначе сте най-доброто теливзионно предаване в царството. Рецептите Ви са представени отлично и дори този който не е бил в часа по готвене и той ще "забърка манджата". Е, сакатлъци стават от време на време, но това да не ви стряска. Shit happens,"случва се и в най добрите семейства". Смело напред!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...