Октопод, запържен със соев сос

Източник: Бон Апети
Дата: 08.09.2009
Октопод, запържен със соев сос
 
Необходими продукти:
1 октопод (1,5–2 кг)
700 мл бяло вино
7–8 мариновани гъби
3–4 скилидки чесън
100 г сметана
50 мл соев сос
1 ч. л. риган
зехтин за пържене


Начин на приготвяне:
1

Октоподът се сварява с виното за 90 минути и се нарязва наедро.

2

Нарязаните на филии гъби се пържат в нагорещен тиган със зехтин. Прибавят се нарязаният наедро чесън, октоподът, сметаната и соевият сос.Нарязаните на филии гъби се пържат в нагорещен тиган със зехтин. Прибавят се нарязаният наедро чесън, октоподът, сметаната и соевият сос.

3

Накрая се слага риганът и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


133 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: