Орехов айвар

Дата: 18.01.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г печени червени чушки
500 г печени патладжани
60 г смлени орехови ядки
2-3 скилидки чесън
1 глава лук
4-5 стръка магданоз
4 с. л. олио
1 ч. л. ябълков оцет
 

Начин на приготвяне:
1
Орехов айварНарязаният наситно лук се задушава в олиото.
2
Орехов айвар 2Чесънът, чушките, предварително изпечените орехови ядки и патладжанът се смилат в блендер.
3
Орехов айвар 3Прибавят се солта, магданозът, лукът и оцетът, като продължава да се мели. Ястието се сервира охладено.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


146 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта