Ореховки

Дата: 04.12.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 белтъка
250 г орехови ядки
200 г пудра захар
1 с. л. захар на кристали
 

Начин на приготвяне:
1
ОреховкиБелтъците се разбиват с миксер на пяна.
2
Ореховки 2На части се добавя предварително пресятата пудра захар и разбиването продължава, докато белтъците станат на сняг.
3
Ореховки 3Ореховите ядки се смилат заедно с 1 с. л. кристална захар.
4
Ореховки 4Сипват се в белтъчното тесто и се разбърква с шпатула, докато се получи еднородна смес.
5
Ореховки 5Тава се покрива с хартия за печене, която се намазва леко с масло.
6
Ореховки 6С помощта на супени лъжици се оформят купчинки от тестото и се слагат в тавата.
7
Ореховки 7Ореховките се пекат 40-50 минути в предварително загрята на 100 градуса фурна.
8
Ореховки 8Когато придобият златистокафяв цвят, ореховките се изваждат, поръсват се с пудра захар и докато са още топли, се отделят от хартията.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
Чудесно!С удоволствие ще ги приготвя за семейството си!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта