Картофена супа с пащърнак
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2022 Вкусно:)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2022 Вкъсно, бързо, лесно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2021 Много вкусна рецепта. Моето изпълнение беше вкусно (добавих и моркови), но бульонът за такова количество ориз доста го пресготви. Може би е въпрос на вкус, следващият път бих добавила по-малко бульон. Благодаря за чудесната рецепта.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2019 Вкусно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2016 Приготвих рецептата с ядки - лешник, орехи и бадеми, които предварително накиснах във вода и обелих и тогава запекох в тиган! Прекрасна пролетна рецепта!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...