Ориз с раци

Дата: 28.08.2002
Източник: Бон Апети
Ориз с раци
 
Необходими продукти:
3-4 морски рака
8-10 с. л. олио
1 клонка целина
1 морков
2 глави лук
2-3 домата
150 г кашкавал
250 г стерилизирани гъби
300-400 г ориз
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Ориз с рациОризът се сварява и се отцежда. Доматите се белят и се нарязват наситно.
2
Ориз с раци 2Лукът и морковът се нарязват на малки кубчета, запържват се в загрято олио и се разреждат със сока на гъбите. Прибавят се доматите, подправя се със сол и ситно нарязана целина, слагат се гъбите.
3
Ориз с раци 3Поставят се раците и ястието се задушава 20-30 минути на тих огън под капак. Докато оризът е още горещ, в него се настъргва кашкавал, добавят се задушените зеленчуци и хубаво се разбърква.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


463 ДУШИ ОНЛАЙН
Николета Чераджийска-Тодорова се регистрира в сайта.
Anelia Peruhova се регистрира в сайта.
Валентина Стоева се регистрира в сайта.
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта