Овнешка курбан-чорба

Дата: 14.10.2002
Източник: Бон Апети
Овнешка курбан-чорба
 
Необходими продукти:
1 кг овнешко обезкостено месо
3 глави лук
1 резен целина
50 мл ябълкова ракия
1 червена чушка
3-4 стръка джоджен
 

Начин на приготвяне:
1
Овнешка курбан-чорбаМесото и лукът се нарязват на едри парчета и се варят в тенджера с 3 литра вода.
2
Овнешка курбан-чорба 2Прибавят се целината, ракията и солта. Когато месото омекне, се изсипва нарязана на парчета червена чушка, вари се 15-20 минути.
3
Овнешка курбан-чорба 3Накрая се подправя с листа джоджен. Готовата чорба се оттегля от котлона и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта