Па сиу

Нудълс със свинско - тайландска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 12.12.2007
Па сиу
 
Необходими продукти:
100 г свинско месо
1 шепа "Пак Уой" (спанак или киселец)
1 шепа сварени широки нудълс
1/2 морков
1 яйце
6 с. л. олио
2 с. л. соев сос
1 с. л. рибен сос
1 ч. л. захар
1-2 щипки натриев глутамат



Начин на приготвяне:
1
Па сиу
Олиото се загрява в уок и в него за 3-4 минути се запържва нарязаното на малки парчета свинско месо.
2
Па сиу 2
Добавят се едро нарязаният "Пак Уой" и нарязаният на полумесеци морков.
3
Па сиу 3
Сипват се сварените нудълс, чупи се яйцето и се разбърква.
4
Па сиу 4
Ястието се овкусява с натриев глутамат, захар, соев и рибен сос, посолява се и след около 2 минути е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


215 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: