Пъдпъдъчи яйца с два вида хайвер

Дата: 16.06.2010
Източник: Бон Апети
Пъдпъдъчи яйца с два вида хайвер
 
Необходими продукти:
15 пъдпъдъчи яйца
42 г извара
36 г черен хайвер
36 г червен хайвер
3 г къдрав магданоз
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се варят 5 минути, обелват се и се разрязват на две половини.
2
Изварата се посолява, разбърква се и се разпределя на тънък пласт върху половинките.
3

Гарнират се с двата вида хайвер и се украсяват с листенцата магданоз.


 


 


Съвет: За улеснение при приготвянето на хапките може да поставите половинките от яйцата в лъжица – така стават по-стабилни.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта