Солена торта с кайма
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Понеже нямах под ръка сметана, в последния етап, когато се заливат палачинковите-сърми, използвах течността от задушените зеленчуци и наденичките. Към нея добавих 2 лъжици кисело мляко и 2 с.л. брашно, след това го затоплих на котлона и след това залях сърмите.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2014 Благодарим за чудесната идея за празнична вечеря. Още днес я пробвах и се получи. По-късно ще публикувам снимки на продукта.
Весело посрещане на Новата 2015 Година! :-)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...