Пълнен хляб

Дата: 08.04.2015
Източник: Таня
ТИТЛА: Хоби готвач
Пълнен хляб
 
Необходими продукти:
1 хляб
200 г кашкавал
100 г маслини
1 домат
100 г колбас
1/2 краставица
1/2 глава кромид лук
100 г масло
 

Начин на приготвяне:
1
Разрязваме един цял хляб по дължина малко над основата. Пълним го с плънка от настърган кашкавал, изчистените от костилките маслини, нарязаните наситно домат и краставица, колбас (по избор), тънко нарязания на полумесеци лук и поръсваме с малко от разтопеното масло. Малка част от плънката се заделя.
2
Леко нарязваме горвата кора на хляба на квадратчета и разпределяме заделената плънка в прорезите. Заливаме с останалото масло и печем около 20-30 минути в силно загрята фурна.


Съвет:
Хлябът е по-вкусен, ако се консумира топъл.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


280 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта