Пълнена агнешка плешка

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Пълнена агнешка плешка
 
Необходими продукти:
3–4 кг агнешка плешка
масло за намазване
червен пипер на вкус
1 пакетче краве масло
1 връзка лук
сол, магданоз, джоджен, черен и червен пипер на вкус
1 ч. ч. ориз
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнена агнешка плешкаВ тиган със сгорещеното масло се изсипва нарязаният наситно лук. Поръсва се с червения пипер, солта, черния пипер, джоджена и магданоза, прибавя се оризът и се запържва. Ако има нужда, се сипва малко вода.
2
Пълнена агнешка плешка 2В плешката се изрязва джобче, което се запълва с плънката, отворът се зашива.
3
Пълнена агнешка плешка 3Плешката се поставя в тава, намазва се с маслото и се поръсва с червения пипер. В тавата се изсипва 1 ч. ч. вода и докато се пече месото, през около 20 минути се залива с водата. Ако е покрито с фолио, се пече около час – час и половина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


293 ДУШИ ОНЛАЙН
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта