Пълнена пъстърва с рулца от раци

Дата: 11.02.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 пъстърви
5-6 рулца от раци
1 стрък праз лук
50 г микс от горски гъби
1 ч. ч. бяло вино
2 с. л. олио
черен пипер и сол на вкус
100 мл сметана
50 г синьо сирене
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнена пъстърва с рулца от рациПъстървите се почистват откъм корема, премахва се коремната кост и се отстранява опашката.
2
Пълнена пъстърва с рулца от раци 2Гъбите се накисват в топла вода, за да омекнат.
3
Пълнена пъстърва с рулца от раци 3Рулцата от раци се нарязват на кубчета.
4
Пълнена пъстърва с рулца от раци 4Празът се нарязва наситно и се задушава в олиото. Добавят се отцедените гъби и се разбърква.
5
Пълнена пъстърва с рулца от раци 5Сипва се бялото вино и се подправя с черния пипер и солта.
6
Пълнена пъстърва с рулца от раци 6Пъстървите се пълнят с гъбената смес и с рулца от раци, връзват се с канап и се поставят в намазнена тава. Пекат се 20 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
7
Пълнена пъстърва с рулца от раци 7Сметаната се кипва, смесва се с натрошеното сирене и се посолява. Изпечените риби се заливат с готовия сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


153 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта