Пълнена пъстърва

Дата: 16.12.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 пъстърви
200 г печурки
50 г сурово пушен бекон
1/2 глава лук
1 зелена чушка
1 морков
3 стръка мащерка
2 скилидки чесън
4 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнена пъстърваБеконът се нарязва на кубчета, слага се в студен тиган и се оставя на котлона, да пусне мазнина и да се запържи.
2
Пълнена пъстърва 2Морковът, лукът, чушката и чесънът се почистват и се нарязват наситно.
3
Пълнена пъстърва 3Печурките се белят и се режат на кубчета.
4
Пълнена пъстърва 4Щом беконът стане златист и пусне достатъчно мазнина, се прибавят лукът и морковът.
5
Пълнена пъстърва 5Когато и те се запържат, идва ред на чесъна и чушката.
6
Пълнена пъстърва 6Накрая се запържват и гъбите. Овкусява се със сол, черен пипер и мащерка.
7
Пълнена пъстърва 7Рибата се овкусява отвътре и отвън със сол и черен пипер и се пълни със сместа.
8
Пълнена пъстърва 8Поставя се в тава, застлана с пергаментова хартия, полива се със зехтин и се пече 10–15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

24.03.2016
Много сочна и вкусна :)
5.
Изпрати
лично съобщение

05.03.2016
много лесна и бърза рецепта , но и вкусна :) ако добавите и орехи става страхотно :)
4.
Изпрати
лично съобщение

02.03.2016
Добре се получи
3.
Изпрати
лично съобщение

09.02.2016
Поредната страхотна рецепта! Невероятно вкусно!
2.
Изпрати
лично съобщение

19.01.2016
използвах варено пушен бекон, само такъв намерих в магазина; станаха много вкусни рибките; за 1ви път правя риба на фурна, която да ми хареса :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


205 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта