Пълнени дюли с телешко

Дата: 22.10.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 големи дюли
350 г смляно месо от телешка плешка
2 скилидки чесън
30 г пресен джинджифил
2 глави лук
1 яйце
1 люта чушка
2 с. л. олио
600 мл пилешки бульон
4 стръка магданоз
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнени дюли с телешкоДюлите се режат наполовина, почистват се и се варят, докато леко омекнат – около 20 минути.
2
Пълнени дюли с телешко 2Каймата се смесва с настърганите лук и джинджифил, яйцето, стрития на паста чесън, олиото, накълцаната чушка, сол и пипер на вкус.
3
Пълнени дюли с телешко 3Дюлите се пълнят с каймата и се подреждат в тава, а в нея се налива бульонът.
4
Пълнени дюли с телешко 4Тавата се покрива с фолио и се пече в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, за около 20 минути с фолиото и още 20 минути без фолиото.
5
Пълнени дюли с телешко 5Печените дюли се поднасят с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта