Пълнени кисели краставички със зрял фасул

Дата: 23.12.2004
Източник: Бон Апети
Пълнени кисели краставички със зрял фасул
 
Необходими продукти:
300-400 г зрял фасул от консерва
черен пипер на вкус
1 ч. л. червен пипер
1 щипка сминдух
1-2 щипки чубрица
1-2 щипки джоджен
1-2 с. л. доматено пюре
5-6 с. л. олио
2 скилидки чесън
1/2-1 глава лук (50-60 г)
1 буркан кисели краставички
печена чушка и маслини за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнени кисели краставички със зрял фасулБобът се изцежда и се намачква. Добавят се наситнените лук и чесън, джодженът, чубрицата и сминдухът. Поръсва се със сол и черен пипер и продължава да се намачква. Червеният пипер се запържва съвсем за кратко в предварително загрятото олио, като се наливат 1-2 с. л. вода. Добавя се в боба заедно с доматеното пюре.
2
Пълнени кисели краставички със зрял фасул 2Краставичките се разполовяват, сърцевината им се изважда и се пълнят с пюрето. Подреждат се в чиния и се украсяват с ивица печена чушка и маслина.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта