Пълнени котлети с чушки и кашкавал

българска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 10.04.2008

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 обезкостени свински котлета
2 яйца
галета и брашно за овалване
30 г краве масло
перата на 1-2 стръка зелен лук
3-4 сушени мариновани домата
50-80 г кашкавал
1 зелена чушка
олио за пържене
1 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. чубрица
2-3 стръка магданоз


Начин на приготвяне:
1
Пълнени котлети с чушки и кашкавал
Котлетите се разрязват от срещуположната на тлъстата част страна, така че да се образува пеперуда.
2
Пълнени котлети с чушки и кашкавал 2
Овкусяват се със сол, чубрица и червен пипер, след което се покриват с фолио и се изтъняват от средата към края с помощта на дървен чук.
3
Пълнени котлети с чушки и кашкавал 3
Кашкавалът и чушката се нарязват на кубчета и се смесват с наситнените домати и зелен лук.
4
Пълнени котлети с чушки и кашкавал 4
Върху всяка пържола се поставят малка бучка масло и част от плънката, прегъва се на две и се посолява.
5
Пълнени котлети с чушки и кашкавал 5
Яйцата за панировката се разбиват с малко вода и се прибавя накълцаният магданоз.
6
Пълнени котлети с чушки и кашкавал 6
Пълнените котлети се овалват последователно в брашно, яйце и галета.
7
Пълнени котлети с чушки и кашкавал 7
Пържат се в нагорещено олио от двете страни до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


119 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: