Пълнени люти чушки

Дата: 30.06.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
20 големи люти чушки „Шипка“
200 г крем сирене
100 г сирене „Горгонзола“
40 тънки резена бекон
кетчуп
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнени люти чушки
Чушките се разполовяват по дължина и се почистват от семките.

 


2
Пълнени люти чушки  2
В купа се смесват горгонзолата и крем сиренето. Със сместа се пълнят чушките, с помощта на пош.

 


3
Пълнени люти чушки  3
Всяка чушка се увива в резен бекон.

 


4
Пълнени люти чушки  4
Подреждат се в тава и се пекат 15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор. Когато са готови се намазват с кетчуп.

 



Съвети: Докато обработвате чушките, е добре да сложите ръкавици.

От тези продукти излизат 40 пикантни хапки, предвидени са по 2 за порция.

 


Подобни рецепти:
Коментари (10)
10.
Изпрати
лично съобщение

21.08.2015
Много, много вкусни!
9.
Изпрати
лично съобщение

21.07.2015
Много вкусни. Аз също използвах халапеньос и станаха стрхотни!
8.
Изпрати
лично съобщение

19.07.2015
Уникално предястие става за всякакъв повод.
7.
Изпрати
лично съобщение

28.10.2014
Страхотни ми се получиха, но аз използвах халапеньос( само такива намерих в моя град). Задължително ще присъстват на масата ми на всяко парти.
6.
Изпрати
лично съобщение

09.08.2014
Вкусни
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта