Пълнени „моркови“

Дата: 21.04.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г бутертесто
1 ч. л. оранжева боя
1/2 връзка копър
1 яйце
за плънката:
6 сварени яйца
200 г майонеза
100 г рукола
200 г краве сирене
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнени „моркови“Бутертестото се нарязва на тънки лентички по дължина.
2
Пълнени „моркови“ 2Оформят се като фитили и се увиват плътно около 12 метални фунийки.
3
Пълнени „моркови“ 3Поставят се легнали в тава с незалепващо покритие.
4
Пълнени „моркови“ 4Намазват се от всички страни с оранжева боя и разбито яйце, пекат се 20 минути в предварително загрята на 190 градуса фурна, след което се охлаждат.
5
Пълнени „моркови“ 5Плънката се приготвя, като се смесват наситнената рукола, обелените и настъргани на едро ренде яйца, натрошеното сирене, майонезата и черният пипер, и се разбърква добре.
6
Пълнени „моркови“ 6Морковите от тесто се пълнят с яйчената салата с помощта на пош.
7
Пълнени „моркови“ 7Декорират се със стръкчета копър и се поднасят веднага.




Съвет:
Ако ви остане от плънката, може да я поднесете като салата.

Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

12.05.2016
Аз ги приготвям с тесто за пица, но ще опитам и с бутер тесто, сигурна съм, че ще са не по малко вкусни. Ето ги и моите.
3.
Изпрати
лично съобщение

18.12.2015
Ето ги и морковите... пълен фурор на коледното парти
2.
Изпрати
лично съобщение

16.08.2014
Трудничко за направа, но пък доста ефектно и впечатляващо
1.
Изпрати
лично съобщение

17.06.2014
Много са вкусни, но отнемат доста време.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта