Пълнени патешки яйца с млечен мус

Дата: 31.08.2015
Източник: наталия кирева
ТИТЛА: Чирак
Пълнени патешки яйца с млечен мус
 
Необходими продукти:
5 патешки яйца
150 г крем сирене
1 скилидка чесън
майонеза
кисело мляко
течна сметана
 

Начин на приготвяне:
1
Сваряваме яйцата, обелваме ги, разполовяваме ги и изваждаме жълтъците.
2
Слагаме в чопър чесъна, крем сиренето, майонезата, киселото мляко, течната сметана и сварените жълтъци от патешките яйца и смиламе, до получаването на пухкав мус.
3
Пълним половинките от яйцата с муса и ги поднасяме.




Съвет:
Яйцата може да се напълнят с лъжичка, но с шприц е по-красиво.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


213 ДУШИ ОНЛАЙН
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
Кремена коментира рецептата Фиш енд чипс 2
Mariyana Petrova коментира рецептата Яйце в облак
Силвия коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Силвия се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта