Пълнени печурки със сьомга и крем сирене

Източник: Бон Апети
Дата: 23.09.2009
Пълнени печурки със сьомга и крем сирене
 
Необходими продукти:
250 г крем сирене
4 парчета пушена сьомга
2–3 с. л. краве масло
1 връзка пресен копър
7–8 големи печурки
2–3 с. л. зехтин
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Гъбите се запичат за кратко в тава, като във всяка се слага по парче масло.
2
В купа се намачква сиренето, добавят се зехтинът, наситненият копър и ако е необходимо, се посолява.
3
От филетата сьомга се правят розички, които се поставят в печурките и върху тях с пош се слага по малко от сместа със сиренето.
4
Гъбите се подреждат върху чиния за сервиране. Поднасят се добре охладени.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

26.12.2014
Направих рецептата с кралски печурки и станаха страхотни!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


132 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: