Пълнени пуешки гърди

Дата: 04.12.2009
Източник: Бон Апети
Пълнени пуешки гърди
 
Необходими продукти:
400 г пуешко филе
олио за пържене
брашно за овалване
2 с. л. нишесте
60 г гренадин гренадин
100 г боровинки
150 мл вермут или бяло вино
100 г стафиди
100 г зелени маслини без костилки
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пуешкото филе се разрязва по средата така, че да се оформи джоб. Вътре се слагат
нарязаните маслини и стафидите, предварително накиснати във вермут или бяло вино.
Затваря се добре с помощта на клечки за зъби, леко се посолява и се овалва в брашно.

2
Нагорещява се олио и в него се запържва филето от двете страни.
3
В друг намазнен тиган се сипват боровинките, нишестето, предварително размито с малко студена вода, гренадинът и сокът от накиснатите стафиди.Описание на стъпката
4
Сервира се разрязано на две с гарнитура от задушени зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта