Пълнени тиквички

С пресен лук, пилешко и моркови
Източник: Мирослав Зашев
ТИТЛА: Чирак
Дата: 06.05.2014
Пълнени тиквички
 
Необходими продукти:
тиквички

за плънката:
200 г пресен лук
200 г моркови
300 г пилешко
масло



Начин на приготвяне:
1
Преди да напълня тиквичките задушавам с масло нарязаните наситно продукти за плънката.
2
След това внимателно изчиствам тиквичките и ги пълня внимателно с плънката.
3
Слагам ги в тава с 1 пръст вода и чакам всичко да се задуши и тиквичките да омекнат!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


133 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: