Пълнени зеленчуци с хлебна плънка

Източник: Бон Апети
Дата: 17.06.2010
Пълнени зеленчуци с хлебна плънка
 
Необходими продукти:
4 домата
2 тиквички
4 малки глави лук
200 г галета или сухари
4 скилидки чесън
6–7 листа босилек
3 с. л. зехтин
50 г „Пармезан”
сол и бял пипер на вкус



Начин на приготвяне:
1
На доматите се отрязват капачетата откъм дръжката и се почистват от семките с лъжичка. Лукът се бели и издълбава с нож, тиквичките се режат по дължина през средата и се издълбават също с лъжица.
2
Продуктите за плънката се пасират в блендер или се намачкват в хаванче.
3
С получената смес се пълнят зеленчуците и се пекат за 15 минути на 190 градуса. Поднасят се като предястие или гарнитура за основни ястия.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: