Ливанска яхния с телешко и грах
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2022 Много вкусно ястие. Месото стана крехко и сочно, а плънката и зеленчуците с чудесен вкус.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2018 Стана много вкусно. Намалих малко количествата за плънката и лука при картофите
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2018 И аз имах така чуденка и се притеснявах да не стане гаден, но се получи много добре. Моят беше смес от бял и ръжен и стана супер. Споява плънката и ѝ придава плътност. Омеква и се смесва с останалите продукти. На мен ми допадна като идея.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2018 какво се случва с хляба в плънката? може ли да е пълнозърнест?
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2018 Страхотно! Плънката я направих с 3 филии и без топеното сирене, но се получи идеално количество за едно пиле среден размер.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...