Мъфини с маслини и сирене
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2016 Страхотна рецепта!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2015 Много мека и вкусна се получи! Замесих тестото на ръка и нямах проблеми с втасването. В машината за хляб е добре да се внимава с избраната програма, четох, че за такъв тип тесто се слага програма за паста. Не изказвам мнение, а споделям, все пак нямам опит с машини за хляб. Намалих захарта(на 1с.л.) и ползвах суха мая(11г. Суха, защото не намерих жива), при мен също почти килограм брашно беше нужно. Чудесна рецепта :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2015 Аз първо направих тестото в машинката за хляб.След това оформих кифлички и ги оставих да втасват-наложи се да използвам тенджера с гореща вода и леко се надигна питката,като започна печенето си остана на същото ниво и крайният резултат беше вкусна,но тънка :-(
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Стана наистина невероятна и мека, като памук погача, но иска около 1 кг брашно, за да стане меко и еластично тесто.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...