Панакота

Дата: 13.12.2014
ТИТЛА: Чирак
Панакота
 
Необходими продукти:
600 г прясно мляко
400 г течна сметана
1 пакетче желатин
1 ванилия
12 с. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Всичко (без желатина) се смесва в тенджера и се слага да заври. Като заври, се добавя и желатинът и се оставя за 2-3 минути, да се разтвори.
2
Дърпа се от котлона и се сипва в десертни чашки. Десертът се оставя в хладилник, да се охлади. Сервира се, гарнирано по желание - със сметана, шоколад или карамел (може и без нищо).
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

27.03.2015
Бързо, лесно, вкусно :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


448 ДУШИ ОНЛАЙН
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта