Пангасиус с доматен сос

Дата: 24.06.2014
ТИТЛА: Експериментатор
Пангасиус с доматен сос
 
Необходими продукти:
Необходими продукти
2 средно големи глави лук
800 г домати (от консерва)
3 щипки сол
1 кубче рибен бульон
2 с. л. олио
3-4 парчета пангасиус
 

Начин на приготвяне:
1
Лукът се нарязва и се запържва в мазнината. Добавя се солта и разтвореният предварително рибен бульон. По желаение могат да се сложат и други подправки. (черен пипер, подправка за риба). Накрая се прибавят доматите и се оставя да ври за около 5 минути.
2
Рибата се нарязва на средно големи парчета и се запича на скара или тиган по желание. Може да се сложи и сурова, но когато се запече става по ароматно.
3
Накрая рибата се добавя към соса и се вари за още 5 минути. Сервира се топла, по желаение с гарнитура, подходяща за риба.
Добър апетит!
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

24.06.2014
Заслужава си да изпробвате тази рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
Полина Петрова се регистрира в сайта.
Nikolay Djagalski се регистрира в сайта.
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта