Паниран карфиол с корнфлейкс и горчичен сос

Дата: 03.06.2010
Източник: Бон Апети
Паниран карфиол с корнфлейкс и горчичен сос
 
Необходими продукти:
800 г карфиол
150 г корнфлейкс
300 мл олио
сол на вкус
няколко листа зелена салата
1 с. л. горчица
2 с. л. соев сос
5–6 стръка копър
2 скилидки чесън
 

Начин на приготвяне:
1
Карфиолът се накъсва на розички и се вари в подсолена вода до готовност.
2
Отцедените от водата розички карфиол се овалват в натрошения корнфлейкс и се пържат в сгорещеното олио до златисто.
3
Горчицата, соевият сос и накълцаните копър и чесън се смесват и се разбъркват.
4
Предястието се сервира с листа крехка салата и може да се залее със соса или той да се поднесе отделно.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта