Паниран сом

Дата: 11.02.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг филе от африкански сом
200 г царевично брашно
60 г краве масло
2 с. л. кейджън подправка
 

Начин на приготвяне:
1
Паниран сомРибата се овкусява с кейджън подправката.
2
Паниран сом 2След това се овалва в брашното.
3
Паниран сом 3В тава се загрява маслото и когато се разтопи, част от него се заделя.
4
Паниран сом 4Рибата се слага в тавата и се полива със заделеното масло.
5
Паниран сом 5Пече се около 15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


329 ДУШИ ОНЛАЙН
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта