Панирана моцарела

Дата: 16.11.2011
Източник: Бон Апети
Панирана моцарела
 
Необходими продукти:
8 топки сирене “Моцарела”
2 яйца
100 г брашно
100 г галета
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Панирана моцарела
Моцарелата се загрява за около 2 минути в микровълнова фурна, след това се отцежда и от водата и от нея се оформят 4 топки.


2
Панирана моцарела 2
Всяка се овалва в брашно, след това в разбитите яйца и накрая в галетата. Отново се топват в яйцата и в галетата.


3
Панирана моцарела 3
Пържат се до златисто в олиото и се поставят върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2014
може и биричка :)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.10.2013
Безспорно това предястие да го наречем, прави невероятна компания на чаша хубаво вино :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


229 ДУШИ ОНЛАЙН
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта