Панирана риба „Панга“

Дата: 22.10.2015
Източник: Ники
ТИТЛА: Чирак
Панирана риба „Панга“Панирана риба „Панга“
 
Необходими продукти:
900 г филе от риба „Панга“ (замразено)
яйца
галета
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Рибните филета се размразяват и се посоляват.
2
Овалват се добре в галета, като се притискат с вилица, след което се подреждат еднъ върху друго в чиния.
3
Яйцата се разбъркват с вилица в купа и също се посоляват.
4
Всяко оваляно в галетата филе се потапя за кратко в яйчената смес и се пуска в тиган със загрято олио.
5
Пържат се от двете страни, до златисто, на средно висока температура.
6
Изваждат се и се слагат върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.




Съвет:
Сервират се със салата според вкуса или сезона.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта