Панирани гъби кладница

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 09.11.2015
Панирани гъби кладница
Панирани гъби кладница
 
Необходими продукти:
400 г гъби "Кладница"
2 яйца
1 ч. ч. брашно
1 ч. ч. галета
4 с. л. олио
сол на вкус



Начин на приготвяне:
1
Гъбите се почистват, измиват се и бланшират в подсолена вода за 3 минути. След това се отцеждат.
2
В подходящи съдове се слагат брашното и галетата, а яйцето се разбива добре с малко сол.
3
Гъбите се овалват в брашното, след това се потапят в яйцето и накрая в галетата. След това се пържат на умерен огън.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

24.03.2020
Не ми допадна
1.
Изпрати
лично съобщение

16.06.2016
Самите гъби са вкусни, а в панирано състояние са перфектна гарнитура.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


278 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: