Панирани пилешки дробчета

Дата: 22.01.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г пилешки дробчета (охладени)
500 мл прясно мляко
1 ч. л. чубрица
2 с. л. лют сос
3 яйца
сол на вкус
брашно и галета за овалване
олио за пържене на маслена баня
 

Начин на приготвяне:
1
Панирани пилешки дробчетаПилешките дробчета се почистват и се режат надве.
2
Панирани пилешки дробчета 2Прясното мляко се смесва с лютия сос и чубрицата и дробчетата се накисват в него за около 1 час.
3
Панирани пилешки дробчета 3След това се отцеждат.
4
Панирани пилешки дробчета 4Овалват се в брашно, като излишното се изтупва.
5
Панирани пилешки дробчета 5Потапят се в разбитите яйца.
6
Панирани пилешки дробчета 6Накрая се овалват в галета.
7
Панирани пилешки дробчета 7Пържат се на маслена баня до златисто.

8
Панирани пилешки дробчета 8Отцеждат се от излишната мазнина върху кухненска хартия или решетка и се посоляват.
9
Панирани пилешки дробчета 9Поднасят се със салата Червена „Снежанка”.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

13.03.2015
Страхотни!Крехки с хрупкава коричка. Обаче какво мазало беше около печката............
3.
Изпрати
лично съобщение

09.02.2015
Дробчетата станаха невероятни! Благодаря за рецептата!
2.
Изпрати
лично съобщение

27.01.2015
По вкусни дробчета не съм яла или приготвяла! Простичка рецепта, която носи невероятен вкус!
1.
Изпрати
лично съобщение

22.01.2015
Уникално вкусни....
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


261 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта