Панирани смокини

Дата: 02.10.2002
Източник: Бон Апети
Панирани смокини
 
Необходими продукти:
200-250 г брашно
кората на 1 лимон
2 яйца
100 мл прясно мляко
2-3 с. л. захар
20-25 смокини
1 ч. ч. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Панирани смокиниБрашното се изсипва в дълбока купа, настъргва се лимоновата кора, добавят се 2 жълтъка, прясното мляко и захарта. Разбърква се, докато се получи гъсто тесто.
2
Панирани смокини 2Белтъците се разбиват на сняг и се добавят постепенно в тестото.
3
Панирани смокини 3Смокините се измиват, овалват се в тестото и се пържат в предварително сгорещено олио.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта