Панирано филе с плънка

Дата: 02.07.2014
Източник: Петя Стоилова
ТИТЛА: Чирак
Панирано филе с плънка
 
Необходими продукти:
4 големи парчета свинско филе
100 г кашкавал
100 г гъби
2 кисели краставички
100 г бекон
2 яйца
1 ч. ч. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се начуква леко натънко поръсваме със сол и черен пипер.
2
В едната половина се редят едно върху друго натънко нарязан кашкавал, натънко бекон, натънко нарязана кисела краставичка, гъби и пак кашкавал. Празната част на филето се прихлупва и краищата се начукват леко, за да залепнат.
3
Панира се първо в брашно и след това в разбитите яйца с малко вода и пак брашно и пак яйце. Пържи се на слаб огън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта