Панирано халуми със сусам

Дата: 07.08.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г сирене „Халуми”
100 г сусам
1 ч. л. риган
2 яйца
брашно за овалване
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Панирано халуми със сусамСиренето се реже на кубчета, а яйцата се разбиват.
2
Панирано халуми със сусам 2Сиренето се потапя във вода.
3
Панирано халуми със сусам 3Овалва се в брашно.
4
Панирано халуми със сусам 4Топва се в яйцата.
5
Панирано халуми със сусам 5Накрая се овалва в смесените сусам и риган.
6
Панирано халуми със сусам 6Пържи се в сгорещено олио до златисто.
7
Панирано халуми със сусам 7Отцежда се от излишната мазнина върху кухненска хартия.




Съвет:
По желание се сервира със сладко или с лют сос. Внимавайте да не изгорите сусама.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

05.07.2015
Много вкусно и бързо .
5.
Изпрати
лично съобщение

26.04.2015
Много приятно предястие и мезе за бира и бяло вино се получи. Дъщеря ми го хареса много, защото и прилича на паниран кашкавал, а когато го правя той малко ми се разтича.
4.
Изпрати
лично съобщение

03.04.2015
Да, Амада, сиренето може и да се изпече във фурна за около 10 минути на 180 градуса, като все пак препоръчваме, да наблюдаваш сиренето по време на печенето, тъй като времето за печене зависи от самата фурна, от размера на сиренето и т.н.
3.
Изпрати
лично съобщение

25.03.2015
Ще се получили ли рецептата ако се пече на фурна и евентуално колко време ще е необходимо?
2.
Изпрати
лично съобщение

07.08.2014
страхотно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


119 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Силвия се регистрира в сайта.
Viki Dimitrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта