Паниша "Новарезе"

Дата: 13.09.2008
Източник: Бон Апети
Паниша
 
Необходими продукти:
250 г ориз „Карнароли“
5-6 пържени чери доматa
черен пипер и сол на вкус
сирене „Пармезан“ за поръсване
1/2 в. ч. червено вино
1 морков
1 глава лук
1/4 глава зеле
700-800 мл телешки бульон
100 г салам „Закуска“
100 г солена сланина
100 г масло
пържен магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Паниша Лукът, морковът и саламът се нарязват надребно, сланината и зелето – на ивички.
2
Паниша Сланината се запържва за 2 минути с 30-40 г масло, след което се добавят последователно лукът, саламът, морковите и зелето и се пържат, докато се зачервят.
3
Паниша Слага се оризът и се разбърква.
4
Паниша Пържи се около 1 минута и се полива с виното.
5
Паниша Изчаква се виното да се изпари и се сипва 1/3 от бульона. След като течността изври, се прибавя и останалото количество бульон.
6
Паниша Разбърква се с останалото масло и се поръсва със сиренето.
7
Паниша Ястието се поднася поръсено с черен пипер и сол и украсено с пържените домати и магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


208 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта