Камамбер в тесто
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2018 Стана ни любимото...
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2016 направих го за семеен празник, много им хареса. Единствената забележка беше, че блатът е по - ронлив от необходимото.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2015 Лек десерт допадна им на всички в къщи:)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
10.07.2015 Това парфе се получи великолепно,а ми беше за първи път и е много вкусно!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2015 Получи се невероятно вкусно и страхотно. Добавих едни черешки за цвят ;-)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...