Пържен толстолоб с гарнитура от булгур

Дата: 04.12.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 котлета от толстолоб
олио за пържене
сол и черен пипер на вкус
за овалване:
100 г бяло брашно
50 г царевично брашно
1/2 ч. л. сух чесън
1/2 ч. л. риган
за гарнитурата:
1/2 ч. ч. булгур
1 стрък праз
50 г сушени домати
2 скилидки чесън
1 ч. ч. орехи
1 връзка копър
1/2 ч. л. сух риган
2 ч. ч. гъбен бульон
сол и черен пипер на вкус
зехтин за запържване

Начин на приготвяне:
1
Пържен толстолоб с гарнитура от булгурПразът, чесънът и сушените домати се нарязват наситно.
2
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 2Запържват се в малко зехтин, докато празът стане леко карамелен.
3
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 3Прибавя се булгурът, налива се бульонът и се овкусява с риган.
4
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 4Когато течността се абсорбира, съдът се сваля от огъня и се добавят орехите, наситненият копър, сол и черен пипер.
5
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 5Котлетите се овкусяват със сол и черен пипер.
6
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 6После се овалват в смесените сухи съставки – бяло и царевично брашно, сухия чесън и ригана.
7
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 7Пържат се до златисто в около 1 пръст сгорещено олио. Отцеждат се от мазнината върху хартия.
8
Пържен толстолоб с гарнитура от булгур 8Рибата се сервира с булгура.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

06.12.2015
Рибата я изпекоха във фурната . Много фокусна пак се получи .
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта