Пържени еклери

Дата: 24.04.2014
Източник: жели
ТИТЛА: Чирак
Пържени еклери
 
Необходими продукти:
1 с. л. прясно мляко
1 ч. ч. брашно
4 яйца
2 к. ч. олио
2-3 с. л. пудра захар
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
Слагаме 1/4 л вода с прясното мляко и солта да заври и пускаме наведнъж брашното. Бъркаме с дървена лъжица, докато се получи гладко тесто, което се отделя от съда.
2
Махаме съда от огъня, оставяме тестото да се отпусне и едно след друго, поотделно, прибавяме разбитите яйца, като бъркаме непрекъснато.
3
Загребваме с лъжица, а с другата ръка оформяме пръчица дълга 3-4 см, която пускаме в силно сгорещено олио.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


232 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта