Орехов кейк „Батенберг“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.10.2018 Всички много ги харесаха. Отново ще я направя.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2015 Много са вкусни дори и студени! Чудна рецепта! Благодаря Ви! :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2014 Вкусни, но малко мазнички. Най-много време ми отне приготвянето на пастата. Останалата част от нея използвах за паниране на пилешки бонфиленца.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2014 Много ми хареса, че ябълките си остават почти хрупкави. (Не си падам по печените ябълки, точно защото стават на пюре) Браво за рецептата!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...