Пържола по ловджийски

Дата: 19.03.2005
Източник: Бон Апети
Пържола по ловджийски
 
Необходими продукти:
2 свински вратни пържоли
100 г бекон
1/2 буркан стерилизирани домати
3-4 кисели краставички
1 глава лук
1 в. ч. червено вино
1 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. чубрица
1 щипка захар
 

Начин на приготвяне:
1
Пържола по ловджийскиПържолите се начукват и се подправят с черен пипер и сол, пържат се в тиган.
2
Пържола по ловджийски 2Беконът и лукът се нарязват надребно, краставичките – на кръгчета.
3
Пържола по ловджийски 3Сосът се приготвя, като лукът се запържва на силен огън, добавят се беконът и краставичките. Поръсва се с 1 ч. л. червен пипер, виното, накрая се поставят пасираните домати и чубрицата.
4
Пържола по ловджийски 4Изпържените пържоли се слагат в соса и се задушават в него около 10 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта