Пържола "Стартер"

Дата: 25.10.2003
Източник: Бон Апети
Пържола
 
Необходими продукти:
2 свински вратни пържоли
1 голяма глава кромид лук
сок от 1 лимон
2 с. л. зехтин
10 зърна черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Пържола Пържолите се начукват добре, овкусяват се с марината, разбъркват се и се оставят да престоят около час.
2
Пържола В йенски съд се смесват изцеденият лимонов сок, зехтинът и нарязаният на филии лук.
3
Пържола Пържолите се поставят в предварително загрята до температура 220 градуса фурна и се пекат около 10 минути. Добавя се маринатата и температурата се намалява на 180 градуса. Печенето продължава до пълната готовност на месото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


266 ДУШИ ОНЛАЙН
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта