Паста „Дженовезе”

Дата: 03.09.2011
Източник: Бон Апети
Паста „Дженовезе”
 
Необходими продукти:
200 г лингуини
100 г песто "Дженовезе"
60 г настърган пармезан
 

Начин на приготвяне:
1
Паста „Дженовезе”
Пастата се сварява в кипяща подсолена вода. В тиган се загрява пестото.


2
Паста „Дженовезе” 2
Когато лингуините са готови се отцеждат от водата и се слагат в съда с пестото. Разбърква се добре и се сервира в чинии. Отгоре се поръсва с пармезан.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

23.12.2013
Бързо, лесно и вкусно! Най-добрият вариант в забързаното ежедневие !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


116 ДУШИ ОНЛАЙН
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта