Паста с риба тон, майонеза и грах

Дата: 14.09.2009
Източник: Бон Апети
Паста с риба тон, майонеза и грах
 
Необходими продукти:
200 г риба тон консерва
300 г макарони (пене, фарфали, фузили)
200 г майонеза
200 г замразен грах (или консервиран)
1 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Паста с риба тон, майонеза и грахМакароните се сваряват във вода с олиото според указанията на опаковката. Консервата риба тон се отваря и отцежда. Ако грахът е замразен, може да се сложи за 5 минути в хладка вода.
2
Паста с риба тон, майонеза и грах 2Макароните се охлаждат със студена вода и върху тях се изсипва рибата.
3
Паста с риба тон, майонеза и грах 3След това се добавят майонезата и охладеният грах.
4
Паста с риба тон, майонеза и грах 4Овкусява се със сол и черен пипер, разбърква се и се сервира в подходяща купа.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2014
3.
Изпрати
лично съобщение

08.01.2014
Рецептата е бърза и много лесна за изпълнение. Резултатът е чудесен и със сладка царевица от консерва вместо грах.
2.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2013
вкусно
1.
Изпрати
лично съобщение

02.02.2014
Много харесвам рецепти, в които има риба тон .... пълни са с протеини и витамини :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта