Пастет от пилешки дробчета по тоскански

Дата: 07.04.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г пилешки дробчета (охладени)
50 г бекон „Панчета“ (на резени)
5 г сушени манатарки
250 мл зеленчуков бульон
1 връзка магданоз
1 глава лук шалот
1 скилидка чесън
1/2 стрък стеблена целина
1/2 морков
2 с. л. краве масло
сокът от 1/2 лимон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пастет от пилешки дробчета по тосканскиЛукът, целината, морковът и чесънът се обелват и се наситняват. Запържват се на слаб огън в маслото.
2
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 2Щом омекнат, се прибавя беконът и се оставя да се запържи.
3
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 3Слагат се почистените дробчета и наситненият магданоз. Когато се запържат, се прибавят бульонът и гъбите.
4
Пастет от пилешки дробчета по тоскански 4След 5–10 минути се овкусява със лимоновия сок, сол, черен пипер и се пасира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта